O agenciji

LIFE HOUSE agencija za poslovanje nekretninama bavi se prodajom i iznajmljivanjem privatnih i poslovnih nekretnina u Zagrebu. Profesionalni smo u svojem poslu te s osmijehom na licu odrađujemo sve potrebne radnje kako bi došli do uspješne realizacije jer nam je zadovoljstvo klijenta na prvom mjestu!

Licencirana smo agencija za poslovanje nekretnina pri Hrvatskoj gospodarskoj komori pod registarskim brojem upisa 163/2019, te naši agenti imaju položen stručni ispit.

Našli ste se u situaciji da prodajete, kupujete, iznajmljujete ili unajmljujete nekretninu i ne znate odakle bi prvo krenuli, zbunjeni ste zakonskim odredbama, papirologijom, oglasnicima, niste sigurni u vlastitu procjenu tržišne vrijednosti nekretnine te nikako ne uspijevate realizirati Vašu nekretninu – na pravom ste mjestu!

LIFE HOUSE agencija za poslovanje nekretninama je tu za Vas kako bi Vam uštedila vrijeme, osigurala pravnu i administrativnu podršku, savjetovala Vas o tržišnoj vrijednosti nekretnine pri čemu smo realni s ciljem realizacije posla, kvalitetan marketing nekretnine uz profesionalne savjete o najboljem načinu opremanja ili prezentiranja kako bi Vaša nekretnina bila što atraktivnija potencijalnim kupcima ili najmoprimcima/zakupcima.

LIFE HOUSE agenti pomoći će Vam da pronađete nekretninu iz snova uz provjeru nekretnine kako bi Vam osigurali miran i bezbrižan dom. U cijelosti vodimo postupak kupoprodaje, dajući Vam odgovore na sva pitanja, uz suradnju s odvjetnikom ostvarujemo sigurnu kupoprodaju.

Veselimo se početku uspješne suradnje!